Toimitusehdot

 

 

Palveluehdot

Voimassa 01.02.2022 alkaen

 

Yleistä

Tilausohjeita sovelletaan verkkokaupasta tehtäviin tilauksiin. Asiakasta sitoo tilaushetkellä voimassa oleva sopimus. Forssa Fabric Oy pidättää oikeudet palveluehtojen muutoksiin. Ennen tilaamista tutustu verkkokaupan sopimusehtoihin. Hyväksyttyäsi ehdot ja olet 18 vuotta täyttänyt voit tehdä tilauksen verkkokaupasta. Sinulla pitää olla pysyvä toimitusosoite verkkokaupan toimitusalueella. Toimitamme verkkokauppa tilauksia tällä hetkellä vain manner Suomeen. Jos haluat tehdä tilauksen ulkomaille laita viestiä osoitteeseen info@rykkeri.fi.

Verkkokaupan kautta ei voi ostaa tuotteita tai kankaita jälleenmyyntiin. Myytävistä kankaista ei saa valmistaa tuotteita myyntiin.

 

Yrityksen tiedot ja verkkokaupan osoite

Forssa Fabric Oy
Puuvillakatu 4 C 3,  30100 Forssa
www.rykkeri.fi
Sähköposti: info@rykkeri.fi
Y-tunnus 2752964-1

 

Tuotteiden hinnat ja saatavuus

Tuotteiden normaalihinnat ovat samat verkkokaupassa ja Rykkerin Kauppakulmassa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin. Pyrimme huolehtimaan siitä, että esillä olevissa tuotteissa on oikeat saatavuus tiedot. Saldovirheitä saattaa kuitenkin esiintyä. Näissä tilanteissa otamme asiakkaaseen yhteyttä, jos tuotetta ei pystytä toimittamaan heti ja sovimme toimitusajasta.

 

Tuotteiden tilaaminen

Tilaaminen tapahtuu verkkokaupassa siirtämällä tuote ostoskoriin. Ostosten maksaminen suoritetaan kassapalvelussa.

Kankaiden minimitilausmäärä 50 cm. 

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostiin ja siinä ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut ja tilatut tuotteet sekä muut tarvittavat tiedot. Jos tilauksesta ei ole tullut vahvistusta vuorokauden sisällä tilauksestasi niin otathan yhteyttä sähköpostiin info@rykkeri.fi.

Forssa Fabric Oy:llä on oikeus peruuttaa tilaus, toimittaa se vajaana tai sopia toimituksen ajankohdasta, jos ilmenee virhe saldoissa tai tulee teknisiä häiriöitä.

 

Tilauksen toimitusaika

Pyrimme lähettämään tilauksen viiden arkipäivän sisällä tilauksen vahvistamisesta. Tilaaja saa sähköpostiin ilmoituksen tuotteen siirtymisestä jakelijalle sekä mahdollisen lähetyksen seurantakoodin.

 

Tilauksen toimitustapa ja -kulut

Suomeen tilattujen tuotteiden toimituksen hoitaa pääasiassa Posti Oy. Käytämme tarvittaessa myös Matkahuollon ja PostNord Oy:n tarjoamia kuljetuspalveluita.

Tuotteen voi noutaa myös Rykkerin Kauppakulmasta, osoitteesta Puuvillakatu 4 C 2, kaupan aukiolo aikana tai erikseen sovittuna aikana. 

Tuote voidaan toimittaa valittuun Postin palvelupisteeseen. Saat postin saapumisilmoituksen matkapuhelimeen, mikäli ilmoitat tilauksen yhteydessä puhelin numeron. Jos toimitustavaksi on valittu Postin pakettiautomaatti, on tärkeää ilmoittaa oikea matkapuhelin numero. Saapumisilmoitus ja pakettiautomaatin koodi lähetään tekstiviestillä matkapuhelimeen.

Mikäli tuote on liian iso pakettiautomaattiin tai pakettiautomaatti on täynnä, lähetys toimitetaan lähimpänä olevaan Postin palvelupisteeseen.

Posti säilyttää paketteja 7 vuorokautta. Postin sivuilta voi ostaa lisä säilytysaikaa.

Tilauksen toimituskulut Postin kautta ovat 6,90. Pitäisikö määritellä paketin kokoa?

 

Tilauksen maksutavat

Tuotteiden maksaminen verkkokauppaan tapahtuu maksupalvelun tarjoajan kautta. Maksupalvelun välittäjänä toimii Klarna Ab 556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Tukholma. Tiliotteessa maksun saajana näkyy Klarna, josta maksu siirtyy eteenpäin Forssa Fabric Oy:lle. Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarnan ehdot, jotka löydät kassalta.

Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme sinua olemaan yhteydessä Klarnan asiakaspalveluun: puh. 09 425 99 771 (ark. klo 8–18), asiakaspalvelu@klarna.fi tai Klarna.com.

 

Tilauksen muuttaminen tai peruminen

Valmiiseen tilaukseen ei voi tehdä muutoksia. Mikäli haluat muuttaa tai perua tilauksen ota pikaisesti yhteyttä osoitteeseen info@rykkeri.fi

 

Tuotteen palauttaminen

Tuotteilla on 14 vrk:n palautusoikeus tilauksen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla ehjä, pesemätön, käyttämätön ja tuotelappujen on oltava paikallaan. Tuotteissa ei saa myöskään olla karvoja, hajuja tai muita käytön jälkiä.

Mikäli ostettu tuote halutaan palauttaa, otathan mahdollisimman nopeasti yhteyttä osoitteeseen info@rykkeri.fi.

Palautustilanteessa asiakas maksaa itse tuotteen palautuksesta aiheutuvat kulut. Palautuksen saavuttua Forssa Fabric Oy:lle tuote tarkistetaan, jos se on moitteettomassa kunnossa palautamme asiakkaalle tuotteen hinnan ja lähetyskulut.

 

Tuotteen vaihtaminen

Tuotteen vaihtotilanteessa ota mahdollisimman nopeasti yhteyttä osoitteeseen info@rykkeri.fi. Vaihdettava tuote pitää olla yhtä moitteettomassa kunnossa kuin tuotetta palautettaessakin.

 

Paketin noutamatta jättäminen

Tuotteen noutamatta jättäminen toimituspisteestä ei ole sama asia kuin tilauksen peruuttaminen. Mikäli tuote palautuu takaisin lähettäjälle, peritään palautuksesta 15 €. 

 

Reklamaatio

Mikäli tuotteessa ilmenee virheellisyyttä toivomme nopeaa yhteydenottoa osoitteeseen info@rykkeri.fi. 

Kankaat painetaan käsityönä käsiteollisella laakapainomenetelmällä. Kankaissa saattaa esiintyä pientä värien epätasaisuutta johtuen painotekniikasta. Tämä ei ole tuotevirhe vaan käsipainon ominaisuus.

Pyrimme ratkomaan reklamaatio tilanteet nopeasti. Riitatilanteissa sovelletaan Suomen lainsäädäntöä ja kuluttajasuojalakia.

 

Henkilötietojen käyttö

Verkkosivuja käytettäessä tai verkkokauppa tilauksia tehdessä hyväksyt henkilötietojemme käyttöehdot, jotka löytyvät kohdasta Tietosuojaseloste.