Tietosuojaseloste


Tietosuojaseloste 1.1.2018
Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

Tietosuojaseloste 
Rykkeri.fi – sivustolle 01.02.2022

Kaikki asiakastiedot käsitellään säännösten mukaisesti. Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta, jos muutoksia tulee. Käy katsomassa tätä selostetta säännöllisesti.

Rekisterin ylläpitäjä; 
Forssa Fabric Oy
y-tunnus: 2752964-1
Puuvillakatu 4 C 3,
30100 Forssa, Suomi
Yhteydenotot, info@rykkeri.fi

Rykkeri.fi on verkossa toimiva sivusto, jossa on tietoa Forssa Fabric Oy:n toiminnasta sekä verkkokauppa. Verkkokaupasta voi ostaa Rykkeri – malliston tuotteita sekä kankaita. 

Rykkeri.fi sivusto toimii Finqu.fi alustalla. Finqu.fi tarjoaa meille on-line alustan, jossa voimme esitellä toimintaamme ja myydä tuotteitamme.

Forssa Fabric Oy sitoutuu suojaamaan verkkosivustolla ja verkkokaupassa käyvien asiakkaiden yksityisyyttä. 

1. Mitä tietoja keräämme?

Rykkeri.fi verkkosivusto kerää tietoa sivuilla vierailevista kävijöistä sekä verkkokaupasta ostoksia tekevistä kävijöistä.

a) Laitetiedot: sivustolla kävijästä jää käytetyn laitteen IP-osoite, internet-selaimen tieto ja käyttöjärjestelmä.

b) Asiakastiedot: verkkokaupasta ostavalta asiakkaalta kerätään asiakastiedot; nimi, osoite, puhelinnumero, syntymäpäivä?, sähköpostiosoite, tilaus- ja ostohistoria.

c) Käyttäytyminen verkkosivuilla: tieto selatuista sivuista, tehdyt valinnat ja haut, miten ja mistä sivuille on tultu.

d) Sähköpostimarkkinointi: mikäli olemme saaneet luvan lähettää sähköpostimarkkinointiin liittyviä sähköposteja esim. uutiskirjeitä tai tietoa uusista tuotteista. Keräämme tietoa sähköpostiviestien toimituksista, avaamisesta ja klikkaamisesta tai muista toiminnoista.

e) Tilaukset: keräämme tietoa tilauksista, toimituksista ja yhteydenotoista.

f) Muuta: annetusta palautteesta, reklamaatioista ja lähetetyistä viesteistä. 

2.  Mihin tietoja tarvitaan?

a) Tilaukset: verkkokauppatilausten käsittelyyn ja toimittamiseen, vaihtamiseen, palauttamiseen.

b) Asiakaspalvelu: tarvitsee tietoja tilausten käsittelyyn ja toimitukseen sekä mahdollisten reklamaatioiden käsittelyyn. Asiakaspalvelun parantamiseen.

c) Markkinointi: sähköpostin lähettämiseen, jos siihen on saatu lupa.

d) Muuta: voimme tarvittaessa ottaa yhteyttä asiakkaaseen, lähettää kyselylomakkeita ja lähettää tietoa yrityksen toiminnasta. 

3. Henkilötietojen käsittely 

Henkilötietoja käsittelevät vain henkilöt, joiden työnkuvaan se kuuluu.

a) Sinulla on henkilötietoihin käsittelyyn liittyvät seuraavat oikeudet:
 - oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
 - oikeus tietojen oikaisemiseen
 - oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)
 - oikeus vastustaa käsittelyä
 - oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)
 - oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle
b) Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin on tarpeellista tässä selosteessa kerrottujen käyttötarkoitusten täyttämiseen.
c) Kirjapito ja kuluttajakauppa voi edellyttää myös tietojen säilyttämistä tarvittavan ajan.

4. Henkilötietojen suojaaminen

Pyrimme kaikin mahdollisin toimin käsittelemään ja suojaamaan henkilötiedot.

 5. Lupa henkilötietojen keräämiseen

a) Asiakkaan asioidessa sivuilla ja tehden verkkokaupasta ostoksia, oletamme, että tämä on samalla lupa kerätä henkilötietoja.

b) Yrityksemme on saanut ennalta suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn. Suostumus on tullut meille kirjallisesti, suullisesti tai sähköpostitse.

6. Rekisteröidyn oikeudet ja henkilötietojen käyttämisen kieltäminen

Jokaisella on oikeus vaikuttaa omien henkilötietojen käsittelyyn ja saada niistä tietoa.

Voit ottaa meihin yhteyttä ja peruuttaa suostumuksesi käyttää tietojasi.
info@rykkeri.fi tai laittamalla postia osoitteeseen Forssa Fabric Oy, Puuvillakatu 4 C 3, 30100 Forssa.

7. Kolmas osapuoli

a) Tilauksen toimittamiseksi tilaajalle voidaan tarvittavat henkilötiedot, nimi, osoite ja puhelinnumero luovuttaa logistiikkayhtiölle.

b) Verkkokaupan maksut tapahtuvat aina kolmannen osapuolen verkkosivuilla. Maksutapahtuminen toteutumiseksi meidän on annettava maksunvastaanottajalle tarvittavat tiedot. Maksujen käsittelyssä käytämme Klarnan palveluja. Forssa Fabric Oy ei tallenna pankki- tai luottokorttien tietoja järjestelmiinsä. Maksusivustoon sovelletaan kyseisen palveluntarjoajan ehtoja ja tietosuojaselostetta. On suositeltavaa käydä tutustumassa maksunvälityspalvelun tietosuojakäytäntöihin.

c) Rykkeri.fi sivustolta siirryttäessä kolmannen osapuolen sivustolle tai sovellukseen, sivustomme tietosuojalauseke ja käyttöehdot eivät enää päde.

8. Evästeiden käyttö

a) Evästeet ovat lyhyitä tekstitiedostoja ja ne siirtyvät laitteesi tallennustilaan selaimesi avulla. Evästeet eivät vahingoita laitettasi eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille.
b) Evästeitä voi hallita nettiselaimen turvallisuusasetuksista.
c) Evästeiden käytön voi hylätä tai hyväksyä. Mikäli evästeitä eivät ole käytössä, voi tämä hankaloittaa sivujen käyttöä.
d) Evästeitä käytetään sivustolla käyttökokemuksen parantamiseksi. Saamme myös tietoa sivujen kiinnostuksen kohteista ja näin pystymme palvelemaan asiakkaita peremmin.
e) Evästeistä saatuja tietoja voidaan käyttää mainonnan kohdentamiseen.

9. Tietosuojakäytännön muutokset

a) Pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta.
b) Muutokset ja selvennykset tulevat voimaan heti niiden julkaisemisen jälkeen verkkosivustollamme.
c) Tietosuojaseloste kannattaa lukea aika ajoin muutosten varalta.
d) Jos tietosuojaselosteeseen tulee merkittäviä muutoksia, ilmoitamme muutoksista verkkosivustollamme.

10. Yhteystiedot ja palaute

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojaselosteeseen liittyvistä asioista, ole meihin yhteydessä info@rykkeri.fi